Banca Mondială: România riscă să condamne generațiile viitoare la sărăcie pentru că nu investește în sănătate și educație
16 octombrie 2018
Copiii cu dizabilități și dreptul la educație
17 octombrie 2018

Codul Etic al Profesorului și alte subiecte de actualitate din educație, în ediția de azi I Clasă

A fost relansat Codul Etic al Profesorului. Vom discuta despre prevederile acestuia cu Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți.
Vorbim azi despre un instrument nou, care și-a propus să vină în ajutorul juriștilor dar și al oricărei persoane interesate de educația copiilor cu dizabilități. “Ghidul privind Aplicarea Dreptului la Educație pentru Copiii cu Dizabilități din România” prezintă modurile în care sînt discriminați copiii cu dizabilități și cum pot fi contracarate situațiile de acest gen, prin argumente juridice.

Odată cu toamna vine din păcate și sezonul răcelilor și gripelor. “Sănătatea e în miâinile tale” e o campanie în care medicii și asistentele din mai multe școli din Capitală îi învață pe elevii din clasele mici cât de important e spălatul pe mâini și câte boli pot fi prevenite în felul acesta.

“Astra Film Junior” împlinește 10 ani așa că ajungem la Sibiu, unde ne așteaptă Dumitru Budrală, directorul Festivalului Astra Film.

Azi la I Clasă, cu Lidia Laic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *