Astăzi la Drept de autor vorbim despre cartea lui Alexandru Matei, „Roland Barthes, mitologii româneşti”
10 iunie 2018
România, țară invitată la Târgul de Carte de la Madrid – primele calcule
10 iunie 2018

Născut în România: Ioan T Morar s-a întors în țară pentru un turneu de lansări al noii sale cărți, Șapte ani în Provence

De curând Ioan T Morar s-a întors în țară pentru un turneu de lansări al noii sale cărți, Șapte ani in Provence, apărută la Editura Polirom. După o viață în lumina reflectoarelor, cu grupul Divertis, după o carieră jurnalistică bogată la Academia Cațavencu, care i-a adus 20 de procese dintre care unul câștigat la CEDO, după ce a coordonat colecții de carte si a realizat emisiuni TV, Ioan T Morar a dispărut brusc din viața publică.
Decizia a urmat unei scurte cariere în diplomație, terminate brusc și mult înainte de vreme printr-o decizie politică. Intâmplarea se petrecea la Marsilia, iar albastrul cerului provensal, movul lavandei si verdele măslinilor l-au reținut acolo, in sudul Franței. Unde, spune Ioan T Morar, și-a găsit cu adevărat fericirea.
Mai multe despre acești sapte ani in Provence, dar și despre cum vede de acolo Ioan T Morar România, aflați duminică 10 iunie, de la ora 16, din dialogul său cu  Anamaria Spătaru  pentru emisiunea Născut în Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *