Turneul Internaţional „DUELUL VIORILOR” ajunge la Tulcea
7 octombrie 2016
Gala Aniversară „LEONTINA VĂDUVA 30” la Sala Radio
8 octombrie 2016

Azi la Radio Romania Cultural: Cu…minte de weekend

Oferta de azi e de toamnă și anume pregătită pentru a mai încălzi atmosfera de afară. Avem teatru cu spectacole și amintiri,  o carte cu stafii, un festival de film, un muzeu și  o festivitate de premiere, dans pe toate gusturile  și pentru toate vârstele în două reprize, o picătura de istorie și un strop de IT și ar mai fi . Ce anume? Aflați dacă rămâneți cu noi până la ora 12.00. De la 10.00 fix. La Radio România Cultural și pe radioromaniacultural.ro

noul-mnir-propunere-2Vineri, 7 octombrie 2016, a avut loc la sediul Muzeului Național de Istorie a României, Gala de Premiere a proiectelor câștigătoare în cadrul Concursului Internațional de Soluții de Arhitectură „Noul Muzeu Național de Istorie a României”.

Concursul Internațional de Arhitectură organizat de Ordinul Arhitecților din România sub egida Uniunii Internaționale a Arhitecților, cu sprijinul Ministerului Culturii, a fost lansat oficial pe data de 1 februarie 2016. În competiție au intrat 37 de proiecte, cele clasate pe primele trei locuri fiind anunțate în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în data de 1 iulie 2016.

Muzeul Național de Istorie a României și-a propus să se reafirme ca un muzeu contemporan de istorie, prin revalorizarea clădirii sale și a relațiilor acesteia cu contextul urban, crescând calitatea expunerii colecțiilor și a serviciilor culturale oferite publicului. O altfel de sâmbătă la muzeu azi la Cu..minte de weekend!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *