Singurul explorator român din National Geographic Society, Sergiu Jiduc, vine la  GreenTech Film Festival – evenimente cu acces gratuit în ziua de 13 noiembrie –
5 noiembrie 2018
Alegerile unui om la locul lui: soția sau amanta?
5 noiembrie 2018

Azi începe o săptămână plină la Centrul Ceh!

Poster de Andrei Turenici (Daniel & Andrew)

Avem de toate: Documentary Mondays, Fiction Tuesdays şi Frontline Club.

Luni, 5 noiembrie, ora 20:00, Centrul Ceh

Soviet Hippies | Documentary Mondays

Mergând pe urmele mişcării hippie din URSS, descoperim atmosfera psihedelică underground a anilor 1970: în umbra unui regim politic constrângător, o adunare de artişti, muzicieni, vagabonzi şi alţi noncomformişti şi-au creat propriul Sistem în interiorul Uniunii Sovietice, antrenaţi de ideea libertăţii. Decenii mai târziu, un grup excentric de hipioţi iau calea Moscovei, unde încă se adună oameni pentru a comemora, an de an, evenimentul tragic din 1 iunie 1971, în care mii de hipioţi au fost arestaţi de KGB.

Intrare liberă. Eveniment Facebook aici.

Marţi, 6 noiembrie, ora 20:00, Centrul Ceh

Lemonade Joe | Fiction Tuesdays

Joe este un cowboy abstinent cu un caracter impecabil, într-un orăşel de băutori de whisky. După ce o salvează pe frumoasa Winnifred de nişte huligani din tavernă, orăşenii sunt impresionaţi de eroismul său şi deschid un salon în care se servesc numai băuturi non-alcoolice, lucru supărător pentru comercianţii locali de tărie. Aceştia se aliază cu o prostituată a cărei inimă a fost rănită în trecut de Joe şi pun la cale un plan pentru a-l omorî pe erou şi a readuce consumul de alcool în Stetson City.

Intrare liberă. Eveniment Facebook aici.

Miercuri, 7 noiembrie, ora 19:00, Centrul Ceh

România în sevraj | Frontline Club & Vice România

Dependența de droguri este o boală. O boală în care persoanele care consumă droguri se afundă încet, dar sigur înconjurate de politici, rapoarte, studii pline de cuvinte ca „strategie”, „recuperare”, „obiective”, „fenomen”. Peste nouă mii de oameni își injectează heroină în România dar nu se vorbește despre ei. Presa preferă să stigmatizeze consumatorii de marijuana, ignorând morțile din consumul de droguri tari.

Dezbaterea face parte din campania „România în sevraj”, care va debuta pe VICE România pe 5 noiembrie, și va fi moderată de jurnalista Andreea Pocotilă

Intrare liberă. Eveniment Facebook aici.

Aveţi de unde alege, iar dacă vă e greu să alegeţi, noi vă aşteptăm cu drag la toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *